برق متناوب برای راهاندازی موتورهای الکتریکی که چرخهای خودرو را میچرخانند، لازم است.
از زمان صدارت عباس علیآبادی بهجای سید رضا فاطمیامین در وزارت صمت، تمرکز او و وزارتخانه تحت امرش بر واردات خودروهای برقی قرار گرفته و حالا حتی ثبت نام خودروهای برقی وارداتی نیز در سامانه یکپارچه در حال انجام است.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
پاسخ محمود on ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ at ۱۹:۳۱ خودرو برقی ایرانی تولید شده اونم توسط جمشید آرین تو سال ۸۲ اما ایران خودرو سایپا اون رو تایید نکردند و عمداً اون رو رد کردن و او مجبور شد بره توی آلمان و خودروی خودشو فناوری خودشو ثبت کنه و انتقال بده و الا خودروی آرین در سال ۸۲ بهترین و قشنگترین خودرو بود همون که تو عکس اول دیدید و هیچ وقت هم خودروسازان ما یه درست حسابی نمیتونن تولید کنند
پیشرانه های الکتریکی نیروی خود را با راه حل متفاوتی نسبت به پیشرانه درون سوز نمایش می دهند ، پیشرانه درون سوز با گذشت چند صد تا چند هزار بار دوران می کند تا بتواند نیرو و گشتاور خود را عرضه کند اما یک پیشرانه الکتریکی از زمان ابتدایی چرخش خود نزدیک به تمام نیروی خود را دریافت می کند و این نکته به شتاب گیری قوی این اتومبیل ها ختم می شود.
. دوم علاقه نداشتن خودروسازان به خودروهای. برقی به دلیل انحصار در خودروهای بنزینی و سود نامشروع…. که بالاتر از قیمتهای جهانی هست… با. انواع اقسام.. توجیهات که واقعا دروغ هست
پاسخ علی احمدخان بیگی on ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ at ۰۷:۲۳ با سلام
خودرو های اتوماتیک به وسیله عوض کردن دنده این اعمال را انجام می دهند اما خودرو های الکتریکی قابلیت تعویض دنده را ندارد .
البته مواقعی که میرم سمت رودهن بیشتر خودشو شارژ میکنه،چون سراشیبی بیشتر داره و در نهایت خودشو بیشتر شارژ میکنه
موتور برقی البرز نیز توانی معادل ۵۳ اسب بخار فراهم میکرد. منبع تغذیه این خودرو ۱۴ باتری اسیدی ۱۲ ولتی بودند که درون صندوق عقب قرار میگرفتند و شارژ کامل آنها به ۲ ساعت زمان نیاز داشت. پیمایش البرز برقی، ۸۰ تا ۱۰۰ کیلومتر اعلام شده بود.
اگر پیگیر اخبار خودرو بوده باشید، میدانید که فروش خودروهای برقی در سامانه یکپارچه در حال انجام است. با وجود این و از زمان طرح ایده واردات خودروهای برقی به کشور، بسیاری از کارشناسان حوزه خودرو بر این باور بودهاند که ایران هنوز فاقد زیرساختهای لازم برای استفاده از خودروهای برقی است.
شاسیبلند پرهیاهو هیوندای پالیسید ۲۰۲۶ در ردیف جلو سه صندلی دارد
با توجه read more به تمرکز وزارت صمت بر واردات خودروهای برقی به کشور، در این مطلب به بررسی نقاط قوت و ضعف ماشین های الکتریکی میپردازیم.
در خودرو های برقی افزایش انرژی خروجی با اضافه کردن تعداد باتری ها انجام میگیرد .
Comments on “ماشین برقی چیه for Dummies”